Days go by

Är fortfarande sjuk. Men nu börjar jag bli människa iaf!
Igår trotsade jag min förkylning och tog en promenad med Malin och Diva, skitsnack och annat snack. Väl åter hemma hos Malin en kortvända senare, då Kelly inte får gå långpromenader, insåg vi att det var lunchdags. Så vi rullade ner på Bulldog Café där vi fortsatte vårat skitsnack 🙂

Malin o VikkiVikki myser med Malin på det där sättet som bara Vikki kan <3
Malin är ju en av hennes Top5-människor dessutom.

och Kelly undrade var hennes fika var…
Kelly
Idag skulle jag bara en kortvända på jobbet, men väl där så fick jag veta att varuleveransen kört i diket under natten så varorna skulle bli försenade. Så jag fick åka hem och gå med hundarna innan jag återvände och jobbade ett par timmar till 🙂

Fick med mig Malin, Saga och hundarna ut på promenaden

Saga o HundarnaHundvana barn, eller barnvana hundar?
Hur var det nu igen?

IzaIza tog det smarta sättet genom snön 🙂

SnöängelInte lätt att göra snöänglar med snögalna hundar 🙂

MollySnömonstret Molly

Thea
Och på eftermiddagen har vi roat oss med pilatesbollar och balansbollar.
Samt även avklarat det där tråkiga ”klippa klor” och tassar.

Imorgon väntas ett besök på Vettris i Falun och Sandra på Dogworks!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *