Träningshjälpen

Facebook är bra!
Frågade i en grupp igår och fick massor av tips på hur jag ska jobba upp intresset för godis! Visst får man sålla bort många idiotförklarningar och andra självklarheter för att plocka fram guldkornen! Ville mer än gärna testa dom igår kväll, men då hade Lexie gått till sängs..

Idag står snickaren i köket, så det blev ingen hundträning under dagstid. Vi har även varit på soptippen och lite sånt, och snart ska jag bege mig till jobbet. Men ikväll efter jobbet så ska vi se om vi inte kan prova lite av dom där tipsen jag fick!

Vikki fick lite uppmärksamhet igår kväll, försökte få henne att bli medveten om sina baktassar genom att backa upp på en pall.. Gick halvbra, Vikki blev supertaggad och spårade ur totalt. Det slutade med att hon satt fint på pallen… Inte riktigt vad jag hade tänkt.. 😉

Vikki!!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *