En tisdag

Lexie liten bus

Lilla Lexie. Våran kära lilla clown. Hon som får oss att le och skratta varje dag.

Idag har jag varit på Noretskolan och haft en föreläsning om agility för några elever,
imorgon vankas praktiskt agilityträning med samma elever.

När det var avklarat var Thea in på Arken Zoo i Mora (Bästa djuraffären!) och charmade till sig lite smått och gott, vi kallar det att ”dom sponsrar hennes pension” 😉 och sedan tillbringade vi några timmar med Malin, fika, shopping och massor av skitsnack.

Nu på kvällen har jag och Malin smidit lite planer inför nästa år, jag har ett enormt kurs- och tävlingsug! Men vi spar på det till det är helt och hållet bestämt det vi ska hitta på 😉 Den som väntar på något gott..

Lilla busan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *