Sen sist

 

Oj, var det verkligen 10 dagar sen jag skrev något sist?
Vart tog tiden vägen? Så mycket har hänt sen dess!

I söndags tex. så var vi till Malung på Doggy Proffessional Agility Cup, Kval.
Eftersom jag numera är för gammal för att delta i SHU’s aktiviteter så hade My ansvar över Iza’s tävlande och Jessika över Kelly’s. Jag packade dock med mig Bella, då vi hade fått tillåtelse att gå som föråkare för tränings skull.
Det var dock en svårare bana än jag och Bella hade räknat med, MEN hon tog äntligen det där däcket på tävling! (Malung har ett annorlunda däck som Bella har haft problem med alla tidigare tävlingar)
Jessika gjorde 2 kanonfina lopp med Kelly! Och är kvalade till Finalen i Göteborg!
My gjorde även hon 2 fina lopp med Iza, 2 vinster och kvalade till finalen även hon!

Är så oerhört tacksam över att jag har vänner som ställer upp, och tar sig an mina hundar när inte jag har möjlighet!

10341971_558972944211068_2696192869744238370_n

10484120_558973170877712_89945644956755704_n

———————————————————————————————————-

Sedan har jag och Vikki legat i hårdträning inför gårdagens start i Eliten. Vikki, min älskade glada hund som alltid ställer upp, hon har gett ALLT dom senaste veckorna!
Starten gjorde vi igår, jag var nervös och hon var laddad. Jag är oerhört nöjd med det fria följet, hon var med mig hela tiden och tappade inte koncentrationen. Vi fick två kommentarer på hela fria följet ”Förare visar Vänster med kroppen, och hunden studsar genom hela språng marsch”. Eftersom vi inte alls tränat vändningar och halter i språng marsch så har jag full förståelse för den kommentaren. Och mina vänster svängar vet jag om, jag måste bli bättre på det! 🙂

Extra kul när domaren dömt SM förra helgen, och det var allt han hade att säga om vårat fria följ!
Resten av programmet var inget att direkt skryta om, förutom min älskade Vikki då! Hon tappar inte attityden när det går dåligt, hon fortsätter prestera! Hon är BÄST!
..och sen kom hon in med rätt vittring trots endast 2 träningstillfällen på Elit vittringen! Det om något måste ju berätta hur BÄST min käraste Vikki är!

Poängen är inget att skryta om. Men det räckte till en tredje plats på DM i Lydnad.

DM

———————————————————————————————————-

Idag har Vikki fått vila, och jag tog med mig Kelly och Iza till jobbet där My och Jessika mötte upp mig och tog med sig dom till Hällefors på agilitytävling.
Resultatet? Jo, Iza har drivit med My och Kelly har haft kul med Jessika. Av filmen att döma så tycker jag att Jessika varit skitduktig med Kelly! Dom tränade en gång innan Malung, och har inte tränat alls sen förra söndagen.
Förutom kursen jag och Kelly går i agility handling för Jessika då, jag känner mig otymplig och förstör för Kelly.. (Men så är det väll alltid, det är ägarens fel när det går fel för hunden..)

Alwin & Gänget

Orsaken till mitt bristande bloggande är således att jag haft fullt upp att träna hund, och jag har dessutom lyckas jobba heltid dessa två veckor 🙂 + att jag lyckats klämma in 2st möten på klubben och varit hundvakt åt Alwin och tränat honom..

Imorgon är jag ledig, men jag har som vanligt mer saker planerat än dygnet har timmar 🙂 Välkommen till mitt liv – summerstyle!

 

 

2 reaktion på “Sen sist

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *