Jobbhelgen är över.
Nu börjar en vecka med kvällsarbete, hade planerat en vända till klubben i morse klubben och träna lite agility med Kelly och Iza samt lydnad med Vikki. Men annat hände, så det blev inte så. Men det blev en lugn promenad hemma i skogen istället, inte fy skam det heller. Jag och Husse och 7 hundar 🙂

Hoppas det går bättre, då blir det en förmiddagsvända på klubben innan jobbet!

Om jag inte är helt ute och cyklar nu så är Kelly och Iza i Malung på söndag och tävlar Doggy Proff. Agility Cup med Jessika och My, men jag lär ju följa med och heja på! Ska även kolla om jag kan få agera föråkare med Bella (Ingen som vill tävla henne) 😉

Men ett litet pass med slalom ska jag nog kunna klara av ute i trädgården nu iaf, det ska jag hinna med 🙂

Vi avslutar med några bilder från i lördags, mamma försökte tvätta av altanen. Det gick sådär 😉

Glad Thea Thea Lexie Tre idioter T-Rex Thea Vikki Fyra vattenglada :) Mina.. fina... I Take it!!

 

2 reaktion på “

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *