Sjukstugan goes on..

Jag blir inte bättre.
Sen förra söndagen har jag nog avverkat alla symptomer på förkylning man kan ha, flera gånger om.. För tillfället har vi hamnat på torrhosta och täppta bihålor, och eftersom min syresättning är lägre så blir jag svettig för minsta lilla.. Jiipiie!

Så här händer inte mycket, ännu har jag inte märkt av att hundarna är uttråkade i alla fall. Lexie fick leka med grannhunden igår, ingen jag vill kalla aktivering och inget jag använder mig av för att trötta ut en hund egentligen. Men just nu känns det som jag använder mig av allt för att hundarna ska få göra något annat, vad som helst, istället för att bara gå koppelpromenader..
Vikki fick en egen promenad runt kvarteret nu på kvällen, där vi lyckades göra lite sitt, ligg, stå under marsch och öva på långsamt fotgående (Elit momenten).
Så jag gissar att det är Kelly’s tur imorgon kväll med lite ”egentid” 🙂

Vi avslutar med lite bilder från dagarna som varit, Bella har börjat leka med valparna mer och mer!

Kan jag stå här? Smygattack Bella vs. Valparna Törstsläckaren :) Dumbo Mattegris :)

 

En reaktion på “Sjukstugan goes on..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *